27 srpnja 2007

Bruder Igranje sa Pravim Igračkama

Obilazeći naše trgovine u potrazi za igračkom koja će ispuniti snove mog djeteta naišao sam i zapelo mi oko za Bruder. Fantastično!!! Prava originalna građevinska vozila i strojevi umanjena i prilagođena za igru. To je ono što trebamo.
Igranje svakog dvogodišnjeg djeteta počinje u pijesku kopanjem i zatrpavanjem,punjenjem kojekakvih plastičnih čašica i ostalih plastičnih oblika tipa kućice,račići,drva itd. No kada ulicom prođe veliki stroj ,bager-kombinirka, igra prestaje pogled ide prema stroju i nastaje divljenje i riječi:"bagi,bagi,bagi"Zašto onda ne bi bio Bruder,njega si mogu priuštiti za razliku od onog koji je prošao ulicom,i prilagođen je za igru mog djeteta.
One koje ču vam opisati napravljene su u mjerilu 1:16 i osim osovina koje spajaju kotače ili gusjenice potpuno su plastični i bezopasni.Bezopasni???-na svakoj kutiji ,kad kupujete, piše vam od koje dobi je igračka preporučena za dijete.
WARNING:CHOKING HAZARD-Small parts Not for children under 3 yearsŠto znači da igračka ima male dijelove,mogućnost da dijete proguta neki dio te da dođe do neželjenog gušenja i da je preporučena za djecu od 3 godine na dalje.1:16 - umanjeni 16 puta a i dalje tako stvarno i veliko djeluje u očima djece,za naše male građevince ili poljoprivrednike upravo je to prava stvar.Kao što sam rekao poljoprivrednike,ima tu na izbor i ponešto traktorića i njihovih različitih priključaka.
Istina je da su te igračke skupe po našim trgovinama,ali mogućnosti su različite kako u novčaniku tako i u izboru igračaka.
Najbolje Igračke kao poklon za Rođendan,Svetog Nikolu te za staviti ispod bora za Božićne Blagdane.

Nema komentara: