15 prosinca 2008

Ispričavam se što se dugo ne igram!

Nemojte doslovno shvatiti naslov ovog posta,ispriku da ali igram se i dalje samo sa drugim igračkama.Shvatih da sam malo zapostavio Bruder Igranje i Igračke pa se evo vraćam.
Bio sam malo u gradu,obilazak trgovina sa igračkama i obilazak štandova sa žaruljicama za kićenje bora.
Pošto dugo nisam kupio neku Bruder Igračku išao sam u Lin trgovinu,knjižaru i papirnicu,jer je tamo doista velik izbor Bruder Igračaka.
I stvarno svega ima.Uslužna djelatnica trgovine mi je sa police skidala nekoliko kutija sa Bruder Igračkama za koje sam bio zainteresiran da ih pogledam i da zamislim kako bi se moja djeca mogla s tom igračkom igrati.Razne zamisli su mi išle kroz glavu,poput one:U kojem smo godišnjem dobu-zima,hoće li biti snijega i koju Bruder Igračku,a da je nemaju,mogu koristiti u igri vani na snijegu.
Dali uzeti nekog bagera koje obožavaju,dali onog velikog gredera ili ralicu,dali će se igrati vani ili u kući,ako u kući dali možda kamion za prijevoz kravica iz kolekcije Papo Igračaka???
I tako još puno pitanja mi se motalo po glavi,pa kako onda obaviti najbolju kupnju.
Odlučio sam da idem kući bez igračke,prespavati i odlučiti koja Bruder Igračka ide pod bor,prošle godine je to bio vibro valjak, a ove još ne znam,vidjet ćemo.
Uglavnom hvala djelatnici Lin trgovine na pomoći i uslužnosti i prvom kalendaru,za iduću 2009.godinu,kojeg sam dobio na poklon.
Saznao sam i da je moj blog o Bruder Igračkama pomogao i vama da nađete igračku za svoje dijete što mi je osobito drago i sretan sam što vam na taj mali način pomažem.
Dali ste mi nadu i vjeru u igranje sa Bruder Igračkama,hvala vam!