27 srpnja 2007

Bager-Caterpillar Kiper

Bager-Caterpillar je vjerojatno najbolji izbor za vašeg građevinca.Odlična igračka za igranje u pijesku. Kopaj,kopaj i samo kopaj.

Ova igračka pruža zadovoljstvo i "ponosnom Tati",jer dok učite sina kako to sve funkcionira prisjećate se svojih građevinskih želja i igara,a provesti sa djetetom barem sat vremena u igri za dijete puno znači.

Sama igračka je dužine 580 mm ali gledajući to iz perspektive djeteta,stroj je ogroman,baš kao prava stvar.

Igranje sa ovim CAT bagerom je djetetu prava uživancija jer je doista realno i funkcionalno kako kopati s njim tako i voziti ga i ostavljati prave tragove gusjenica po pijesku.

Za građevinca neće biti problem iskopati kanale,bazene i temelje neke zgrade.

Ukoliko se zamišljena mašina pregrije ili pokvari,jednostavno riješenje je da se podigne poklopac motora te da mehaničar prione poslu.
Ponešto o ruci koja kopa:
Kao što vidite na slikama ruka je dosta duga i funkcionalna je kad se pomiče pomoću crnog rukohvata na njoj.


Guramo li rukohvat prema dolje bager će ruku ispružiti kao da ide zagrabiti zemlju.
Ukoliko rukohvat povučemo prema gore bagerova ruka se savija odnosno bager grabi i pijesak ili zemlja je u korpi.

I naravno da se bager okreče oko svoje osi dok gusjenice miruju.
Bager CAT savršena igračka za igru vašeg djeteta.

Bruder Igranje sa Pravim Igračkama

Obilazeći naše trgovine u potrazi za igračkom koja će ispuniti snove mog djeteta naišao sam i zapelo mi oko za Bruder. Fantastično!!! Prava originalna građevinska vozila i strojevi umanjena i prilagođena za igru. To je ono što trebamo.
Igranje svakog dvogodišnjeg djeteta počinje u pijesku kopanjem i zatrpavanjem,punjenjem kojekakvih plastičnih čašica i ostalih plastičnih oblika tipa kućice,račići,drva itd. No kada ulicom prođe veliki stroj ,bager-kombinirka, igra prestaje pogled ide prema stroju i nastaje divljenje i riječi:"bagi,bagi,bagi"Zašto onda ne bi bio Bruder,njega si mogu priuštiti za razliku od onog koji je prošao ulicom,i prilagođen je za igru mog djeteta.
One koje ču vam opisati napravljene su u mjerilu 1:16 i osim osovina koje spajaju kotače ili gusjenice potpuno su plastični i bezopasni.Bezopasni???-na svakoj kutiji ,kad kupujete, piše vam od koje dobi je igračka preporučena za dijete.
WARNING:CHOKING HAZARD-Small parts Not for children under 3 yearsŠto znači da igračka ima male dijelove,mogućnost da dijete proguta neki dio te da dođe do neželjenog gušenja i da je preporučena za djecu od 3 godine na dalje.1:16 - umanjeni 16 puta a i dalje tako stvarno i veliko djeluje u očima djece,za naše male građevince ili poljoprivrednike upravo je to prava stvar.Kao što sam rekao poljoprivrednike,ima tu na izbor i ponešto traktorića i njihovih različitih priključaka.
Istina je da su te igračke skupe po našim trgovinama,ali mogućnosti su različite kako u novčaniku tako i u izboru igračaka.
Najbolje Igračke kao poklon za Rođendan,Svetog Nikolu te za staviti ispod bora za Božićne Blagdane.

Kamion-Beton mixer

Kao što i naslov kaže kamion beton mixer,vrlo lijepo i kvalitetno napravljena igračka sa nekoliko mogućnosti.
U kamionov mixer se ubaci malo pijeska i vode ili po želji vašeg građevinca te se okreće kotačić sa strane kamiona koji ima i pokazivač smjera i radnji koje mixer pritom obavlja.
Okrećemo li u desnu stranu sadržaj mixera izlazi van niz korito prilagođeno za usmjeravanje kretanje "betona".Okretanjem u lijevu stranu sadržaj mixera se miješa i zadržava unutar mixera.
U sivi tank iza kabine,govorim o kamionu prikazanom na slici,možemo natočiti vode,preporučljivoj bez pijeska.Voda ostaje unutra sve dok ne spustimo i odmotamo crijevo sa strane kamiona koje služi za pranje mixera i korita od betona.
Postoji tu i kanta za vodu,prigodno smještena sa strane kamiona.
Sam kamion je dužine 465 mm,što je po meni ogromna igračka ali to dečki traže,što veće to bolje.
Naravno da kamiona beton mixera ima u različitim bojama pa i veličinama odnosno tipu vozila što znači i jedan par guma više.